Over ons

''The key to keeping your balance is knowing where you've lost it''- FiMe
Gemiddeld is men 70 minuten per week kwijt aan het zoeken naar zijn/haar spullen. Dat inspireerde ons om hier iets aan te gaan doen! Wij willen iedereen stress en irritaties ontnemen bij het zoeken naar jouw waardevolle spullen. En zo kwamen wij bij het idee van een tracker. Daarnaast houden wij van fashion en wilden deze twee aspecten met elkaar combineren. Daarom hebben wij van de tracker een fashion item gemaakt. Dit doen wij op een verantwoorde manier door met restleer handgemaakte hoezen te maken.

Onze visie: FiMe stelt kwaliteit en modebewustheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt benadrukt door gebruik te maken van restleer. FiMe streeft naar een wereld waarin functionele items tevens fashionable en uniek zijn.
Onze missie: FiMe geeft zekerheid op een fashionable manier. FiMe biedt een persoonlijke service voor je waardevolle items in en rondom het huis. Het is uniek, zoals ieder persoon uniek is!

Even voorstellen...
louise-steenbrink
Louise Steenbrink
Mijn passie ligt bij ondernemen. Ik hou ervan om producten of diensten aan mensen aan te bieden waar ze echt iets aan hebben, maar wat ook leuk is. Om deze reden ben ik erg blij met FiMe, een meidengroep vol ambitie die hun passie delen met anderen. Ik raak zelf vaak mijn telefoon kwijt en dan probeer ik hem altijd terug te bellen met iemand anders zijn telefoon, maar ik heb (bijna) altijd mijn geluid uit staan. De tracker van FiMe maakt het wel mogelijk om je mobiel terug te vinden ook als je geluid uit staat. Ik vind het zelf echt geniaal!
Manon Verkade
Manon Verkade
Zelf ben ik erg creatief en hou ik ervan om aan projecten te werken. Het werken aan FiMe geeft me dan ook veel energie. Mode vind ik geweldig en die passie is ook terug te vinden in FiMe. Als het om mode gaat denk ik niet vaak praktisch na. Het gaat er bij mij om of het bij me past. Met FiMe is het praktische aspect gecombineerd met mode en is iedere hanger uniek, de perfecte oplossing dus! Ik vind het leuk om deze passie met jullie te mogen delen. Daarnaast ben ik een echte dierenfan en doet het me goed dat we door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen denken aan mens en dier!
Maud van Gorkom
Maud van Gorkom
Ik ben erg chaotisch, ik raak snel spullen kwijt en ben een echte sloddervos. FiMe is vandaar de ideale oplossing voor mij, FiMe is een product dat echt helpt voor mij als persoon. Het is niet alleen een praktisch product, maar aangezien ik mij ook erg bezig houdt met de mode en fasiontrends past dit ook perfect bij mij. Om mijn creativiteit in FiMe te stoppen en hier mij continu mee bezig te houden geeft mij heel veel positieve energie. Het inspireert mij om bezig te zijn met FiMe om voor een betere wereld te zorgen door het gebruik van duurzame materialen en het praktische product fashionable te maken.
Rochelle Wielinga
Rochelle Wielinga
FiMe geeft mij veel inspiratie, energie en een goed gevoel. Ik vind het geweldig dat wij een product verkopen die men vertrouwen geeft en tegelijkertijd fashionable is. Iedereen is wel eens zijn/haar mobiel of sleutels verloren, en iedereen kent dan ook dat haastige gevoel. Het feit dat wij deze irritatie op een fashionable manier wegnemen vind ik echt geweldig. FiMe is voor mij een passie geworden, ik raak er zo enthousiast van. Dit komt doordat ik mijn creativiteit hier op verschillende manieren in kan uiten en door het leuke team waarmee wij FiMe hebben opgezet. Je kan niet anders dan vrolijk worden van FiMe.